Home Eigen werk
Cursussen Workshops Foto's  

 

 

Home

 

 

Voor informatie mail: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Balans vinden, emotioneel werken, onder de lagen gaan, mensen echt willen kennen, echtheid willen zien in alles, filosofisch, geschiedenis, goedgelovig, dromerig, beeldend denken en voelen, gevoelig naar mijn omgeving, scherp als een mes (soms), mijn eigen grootste criticus, ik heb een beetje een rare humor...(snapt niet iedereen) haha!, alles leeft, ook knuffeldieren, talisman, neig te verlangen naar vroeger, kunst is een (her) beleving.

 
Mijn naam is Marjon te Molder. Ik ben geboren in Lichtenvoorde in de Achterhoek, mijn genoten studies hebben mij richting Zwolle doen verhuizen en na afstuderen aan de cibap (richting etaleren decoreren) en later aan de kunstacademie (richting illustratie) ben ik door de liefde via Utrecht naar Nieuwegein verhuisd. Ik heb een leuke baan als etaleur maar wil ook naast mijn eigen kunsten ook graag cursus gaan geven aan u. Schilderen en tekenen is een heerlijke bezigheid waar ik u er graag de kunst van wil leren.

Mijn eigen werk is een groot variabel van verschillende disciplines. Ik vind het heerlijk om kleurrijk, realistisch en illustratief te schilderen, maar mijn onderzoek in beeldend werken zit voornamelijk in de textiel in combinatie van schilderen en tekenen. Textiel vind ik een materiaal waar veel emotie in zit en waar ik echt mee onder de lagen kan werken van de emoties in mijn werken. deze werken kunnen uiteindelijk foto's zijn van mijn genaaide popjes of portretten die je wilt voelen tijdens het bekijken. of rare haak of naai werkjes.

Nu ben ik een samenwerking met Jill van de Berg gestart. We proberen twee heel verschillende disciplines en belevings werelden samen te brengen. Dit is een heel spannend proces waar uiteindelijk het resultaat van te zien is op koninginnendag in Alphen aan de Rijn op de kunstmarkt van Park kunst. Kom dus kijken!

Ik ga proberen hier  binnenkort een kleine update te laten zien van het proces van Jill en mij.
Parkexpressie Cornelislaan2 Parkrijnstroom 2406 JG Alphen aan den Rijn

  

Wilt u graag iets bijzonders aan de muur, of een speciaal cadeau voor iemand? Ik maak ook graag schilderijen in opdracht!

 

 

    
    

 

 

 

 

Eigen werk